Καμπούλ - Tyfzudc0xtvfm : Η μόσχα δεν προβλέπει την εκκένωση της πρεσβείας της.

Καμπούλ - Tyfzudc0xtvfm : Η μόσχα δεν προβλέπει την εκκένωση της πρεσβείας της.. Ελικόπτερα πετάνε πάνω από την πόλη. Ο αμερικανός πρόεδρος διέταξε να αναπτυχθούν επιπλέον 2.000 στρατιώτες στην. Ωστόσο, στην καμπούλ επικρατεί αναταραχή, καθώς πολλοί άνθρωποι επιχείρησαν να πάρουν τις οικονομίες τους, να αγοράσουν φαγητό και να επιστρέψουν στις οικογένειές τους. Η καμπούλ δεν πρόκειται να δεχτεί επίθεση από τους ταλιμπάν, καθώς έχει συμφωνηθεί πως η μετάβαση εξουσίας στους ταλιμπάν θα γίνει ειρηνικά, είπε ο υπουργός εσωτερικών του αφγανιστάν, αμπντούλ σατάρ μιρζακουάλ. Σε άλλα βίντεο φαίνεται ότι μέρος της καμπούλ έχει στοιχειώδη ηλεκτροδότηση.

Σύμφωνα με τον υπουργό εσωτερικών του αφγανιστάν αμπντούλ, σατάρ μιρζακουάλ, η καμπούλ δεν θα δεχθεί επίθεση. Η μόσχα δεν προβλέπει την εκκένωση της πρεσβείας της. Πέρα από την καμπούλ μόνο λιγοστές μικρές πόλεις παραμένουν ακόμη υπό κυβερνητικό έλεγχο. Αλλά είναι διεσπαρμένες και απομονωμένες και οι περισσότερες δεν έχουν μεγάλη στρατηγική αξία. Σύμφωνα με πληροφορίες της αμερικανικής πρεσβείας στην καμπούλ, επίθεση έχει δεχθεί και το αεροδρόμιο της.

Pkmj0iqd5cl8um
Pkmj0iqd5cl8um from www.newsit.gr
Ελικόπτερα πετάνε πάνω από την πόλη. Η ρωσία δεν προβλέπει να εκκενώσει την πρεσβεία της στην καμπούλ, παρόλο που οι ταλιμπάν βρίσκονται στις πύλες της αφγανικής. Μόνον τέσσερις έλληνες αξιωματικοί βρίσκονταν τους τελευταίους μήνες στο αφγανιστάν και βοηθούσαν στην ασφάλεια του αεροδρομίου της καμπούλ, αλλά είχαν αποχωρήσει εδώ και ένα μήνα, μαζί με την αποχώτηση των. Τουρκία και ηπα συζητούν τη συνεργασία τους για το αεροδρόμιο της καμπούλ. Το 1996 οι ταλιμπάν είχαν πάρει την καμπούλ από τη συμμαχία των μουτζαχεντίν με επίθεση μέσω της σουρόμπι. Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν πλάνα που κυκλοφόρησαν και δείχνουν αφγανούς. Το βερολίνο μειώνει το διπλωματικό του προσωπικό στο «απολύτως ελάχιστο». Ωστόσο, στην καμπούλ επικρατεί αναταραχή, καθώς πολλοί άνθρωποι επιχείρησαν να πάρουν τις οικονομίες τους, να αγοράσουν φαγητό και να επιστρέψουν στις οικογένειές τους.

Η καμπούλ δεν πρόκειται να δεχτεί επίθεση από τους ταλιμπάν, καθώς έχει συμφωνηθεί πως η μετάβαση εξουσίας στους ταλιμπάν θα γίνει ειρηνικά, είπε ο υπουργός εσωτερικών του αφγανιστάν, αμπντούλ σατάρ μιρζακουάλ.

Το 1996 οι ταλιμπάν είχαν πάρει την καμπούλ από τη συμμαχία των μουτζαχεντίν με επίθεση μέσω της σουρόμπι. Οι αμερικανοί στρατιωτικοί στους οποίους ανατέθηκε η φρούρηση του διεθνούς αεροδρομίου της καμπούλ πυροβόλησαν στον αέρα σήμερα το πρωί για να απωθήσουν χιλιάδες αφγανούς που είχαν μπει στον διάδρομο απογειώσεων. Βίντεο φέρεται να δείχνει άτομο να πέφτει από αεροπλάνο. کابل سیند, περσικά & ουρντού: Η καμπούλ δεν πρόκειται να δεχτεί επίθεση από τους ταλιμπάν, καθώς έχει συμφωνηθεί πως η μετάβαση εξουσίας στους ταλιμπάν θα γίνει ειρηνικά, είπε ο υπουργός εσωτερικών του αφγανιστάν. Στην καμπούλ κυκλοφορούν φήμες ότι ο πρόεδρος γκάνι θα αποχωρήσει ως μέρος μιας ειρηνευτικής συμφωνίας για να γλιτώσει την πρωτεύουσα και τον πληθυσμό της άνω των τεσσάρων εκατομμυρίων. Ελικόπτερα πετάνε πάνω από την πόλη. Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν πλάνα που κυκλοφόρησαν και δείχνουν αφγανούς. Το βερολίνο μειώνει το διπλωματικό του προσωπικό στο «απολύτως ελάχιστο». Η σουηδία θα απομακρύνει, επίσης, όλο το προσωπικό της πρεσβείας της από. Η γερμανική πρεσβεία στην καμπούλ έκλεισε από τις 15 αυγούστου», αναφέρει το υπουργείο εξωτερικών στον ιστότοπό του. کابل) είναι η πρωτεύουσα και η μεγαλύτερη σε πληθυσμό πόλη του αφγανιστάν, με πληθυσμό που υπολογίζεται σε τρία περίπου εκατομμύρια (εκτίμηση για το έτος 2005: Η γερμανία αποστέλλει στρατιωτική δύναμη στην καμπούλ, ώστε να συνδράμει στην εκκένωση της πρεσβείας της στην.

2.994.000 ).είναι χτισμένη στην κοιλάδα. Αφού κέρδισαν τη μάχη στη σουρόμπι, οι ταλιμπάν προέλασαν ανενόχλητοι προς την καμπούλ. Μαχητές των ταλιμπάν εισήλθαν στα περίχωρα της καμπούλ την κυριακή το πρωί και μπαίνουν στην πόλη από πολλές μεριές, σύμφωνα με αφγανούς αξιωματούχους. Ωστόσο, στην καμπούλ επικρατεί αναταραχή, καθώς πολλοί άνθρωποι επιχείρησαν να πάρουν τις οικονομίες τους, να αγοράσουν φαγητό και να επιστρέψουν στις οικογένειές τους. Το πολιτικό και στρατιωτικό προσωπικό των ηπα και των άλλων.

Wn5tiucpvhggrm
Wn5tiucpvhggrm from www.documentonews.gr
Ελικόπτερα πετάνε πάνω από την πόλη. Βίντεο φέρεται να δείχνει άτομο να πέφτει από αεροπλάνο. Ο ποταμός καμπούλ, ή καμπάλ, (αρχαία ελληνικά: Οι ταλιμπάν μπαίνουν στην καμπούλ. کابل سیند, περσικά & ουρντού: Η μόσχα δεν προβλέπει την εκκένωση της πρεσβείας της. Το προεδρικό μέγαρο του αφγανιστάν στην καμπούλ, κατέλαβαν οι ταλιμπάν, όπως αναφέρουν δύο ανώτατοι διοικητές τους στο reuters, αφότου ο πρόεδρος γάνι έφυγε από τη χώρα. Η γερμανία αποστέλλει στρατιωτική δύναμη στην καμπούλ, ώστε να συνδράμει στην εκκένωση της πρεσβείας της στην.

Η μόσχα δεν προβλέπει την εκκένωση της πρεσβείας της.

Οι ταλιμπάν μπαίνουν στην καμπούλ. Η γερμανική πρεσβεία στην καμπούλ έκλεισε από τις 15 αυγούστου», αναφέρει το υπουργείο εξωτερικών στον ιστότοπό του. Το πολιτικό και στρατιωτικό προσωπικό των ηπα και των άλλων. Αλλά είναι διεσπαρμένες και απομονωμένες και οι περισσότερες δεν έχουν μεγάλη στρατηγική αξία. , με τους ταλιμπάν να έχουν καταλάβει την καμπούλ και τον πρόεδρο, ασράφ γάνι, να έχει εγκαταλείψει τη χώρα. Τα πλάνα κάνουν το γύρο του διαδικτύου. Προς το παρόν, η πληροφορία δεν έχει επιβεβαιωθεί. Όλο το προσωπικό της ισπανίας στην καμπούλ, είτε πρόκειται για ισπανούς είτε για αφγανούς, βρίσκεται στο αεροδρόμιο και θα μεταφερθεί στην ισπανία, δήλωσε σήμερα ο ισπανός υπουργός. Ο αμερικανός πρόεδρος διέταξε να αναπτυχθούν επιπλέον 2.000 στρατιώτες στην. Μόνον τέσσερις έλληνες αξιωματικοί βρίσκονταν τους τελευταίους μήνες στο αφγανιστάν και βοηθούσαν στην ασφάλεια του αεροδρομίου της καμπούλ, αλλά είχαν αποχωρήσει εδώ και ένα μήνα, μαζί με την αποχώτηση των. Η καμπούλ δεν πρόκειται να δεχτεί επίθεση από τους ταλιμπάν, καθώς έχει συμφωνηθεί πως η μετάβαση εξουσίας στους ταλιμπάν θα γίνει ειρηνικά, είπε ο υπουργός εσωτερικών του αφγανιστάν, αμπντούλ σατάρ μιρζακουάλ. Το απόλυτο χάος επικρατεί τις τελευταίες ώρες στο αεροδρόμιο της καμπούλ με τρομαγμένους πολίτες να αναζητούν μια θέση σε ένα αεροπλάνο για να εγκαταλείψουν τη χώρα, την ώρα που οι ταλιμπάν προετοιμάζουν τη σύσταση. دریای کابل), είναι ένας από τους σημαντικότερους ποταμούς του αφγανιστάν.

Ο ποταμός καμπούλ, ή καμπάλ, (αρχαία ελληνικά: Βίντεο φέρεται να δείχνει άτομο να πέφτει από αεροπλάνο. Τουρκία και ηπα συζητούν τη συνεργασία τους για το αεροδρόμιο της καμπούλ. Η καμπούλ δεν πρόκειται να δεχτεί επίθεση από τους ταλιμπάν, καθώς έχει συμφωνηθεί πως η μετάβαση εξουσίας στους ταλιμπάν θα γίνει ειρηνικά, είπε ο υπουργός εσωτερικών του αφγανιστάν, αμπντούλ σατάρ μιρζακουάλ. Οι ταλιμπάν μπαίνουν στην καμπούλ.

99f06afcu7oyym
99f06afcu7oyym from i1.prth.gr
Αλλά είναι διεσπαρμένες και απομονωμένες και οι περισσότερες δεν έχουν μεγάλη στρατηγική αξία. «οι πολίτες δεν πρέπει να ανησυχούν, η πόλη είναι ασφαλής, οποιοσδήποτε προκαλεί αναταραχή στην πόλη θα. Μαχητές των ταλιμπάν εισήλθαν στα περίχωρα της καμπούλ την κυριακή το πρωί και μπαίνουν στην πόλη από πολλές μεριές, σύμφωνα με αφγανούς αξιωματούχους. 2.994.000 ).είναι χτισμένη στην κοιλάδα. Σε άλλα βίντεο φαίνεται ότι μέρος της καμπούλ έχει στοιχειώδη ηλεκτροδότηση. Ο πρόεδρος του αφγανιστάν άσραφ γάνι εγκατέλειψε την πρωτεύουσα καμπούλ για το τατζικιστάν, είπε σήμερα κυριακή (15/8/2021) ένας υψηλόβαθμος αξιωματούχος του αφγανικού υπουργείου εσωτερικών. Η καμπούλ δεν πρόκειται να δεχτεί επίθεση από τους ταλιμπάν, καθώς έχει συμφωνηθεί πως η μετάβαση εξουσίας στους ταλιμπάν θα γίνει ειρηνικά, είπε ο υπουργός εσωτερικών του αφγανιστάν, αμπντούλ σατάρ μιρζακουάλ. Η καμπούλ δεν πρόκειται να δεχτεί επίθεση από τους ταλιμπάν, καθώς έχει συμφωνηθεί πως η μετάβαση εξουσίας στους ταλιμπάν θα γίνει ειρηνικά, είπε ο υπουργός εσωτερικών του αφγανιστάν.

Το 1996 οι ταλιμπάν είχαν πάρει την καμπούλ από τη συμμαχία των μουτζαχεντίν με επίθεση μέσω της σουρόμπι.

Μαχητές των ταλιμπάν εισήλθαν στα περίχωρα της καμπούλ την κυριακή το πρωί και μπαίνουν στην πόλη από πολλές μεριές, σύμφωνα με αφγανούς αξιωματούχους. Ωστόσο, στην καμπούλ επικρατεί αναταραχή, καθώς πολλοί άνθρωποι επιχείρησαν να πάρουν τις οικονομίες τους, να αγοράσουν φαγητό και να επιστρέψουν στις οικογένειές τους. Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν πλάνα που κυκλοφόρησαν και δείχνουν αφγανούς. 2.994.000 ).είναι χτισμένη στην κοιλάδα. Βίντεο φέρεται να δείχνει άτομο να πέφτει από αεροπλάνο. , με τους ταλιμπάν να έχουν καταλάβει την καμπούλ και τον πρόεδρο, ασράφ γάνι, να έχει εγκαταλείψει τη χώρα. «οι πολίτες δεν πρέπει να ανησυχούν, η πόλη είναι ασφαλής, οποιοσδήποτε προκαλεί αναταραχή στην πόλη θα. Η γερμανία αποστέλλει στρατιωτική δύναμη στην καμπούλ, ώστε να συνδράμει στην εκκένωση της πρεσβείας της στην. Η σουηδία θα απομακρύνει, επίσης, όλο το προσωπικό της πρεσβείας της από. Σε άλλα βίντεο φαίνεται ότι μέρος της καμπούλ έχει στοιχειώδη ηλεκτροδότηση. Οι ταλιμπάν πήραν τον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου στο αφγανιστάν, δήλωσαν σήμερα δύο ανώτεροι διοικητές των ταλιμπάν που βρίσκονται στην καμπούλ, αφότου ο πρόεδρος ασφάρ γάνι εγκατέλειψε τη χώρα. Σύμφωνα με τον υπουργό εσωτερικών του αφγανιστάν αμπντούλ, σατάρ μιρζακουάλ, η καμπούλ δεν θα δεχθεί επίθεση. Το πολιτικό και στρατιωτικό προσωπικό των ηπα και των άλλων.

Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama